Koti     Select the language/ valitse kieli:     English Finnish

snowlotuslogosmall

Me osaamme sen jo - Ensi referenssimme Täydellisestä Materiaalinjalostuksesta™ 

Not waste - but valuable material

  

Kaaviot. Yleinen materiaalin jalostusmallimme ja todella toteuttamamme ohjelmiston tietokanta (ote).


Meillä on kokemusta jo vuodesta 1994 materiaalinjalostuksesta, ensimmäiseksi Suomen Maa- ja metsätalousministeriöstä, jolle teimme:

Elintarvikkeiden interventiojärjestelmälle (puskurivarastolle) sisältäen viljat, maidot, lihat teimme kaikki mahdolliset tehtävät ja niiden tulokset:

Työmme oli mukana EU:n "ESSI" parhaiden käytäntöjen ohjelmassa. Tuottavuuttamme mittasi virallisesti Risto Nevalainen, osoittaen sen olevan jopa 300-400% parempi kuin Itävallassa samassa hankkeessa, ceteris paribus, tai jopa 100% suurempi kuin Suomessa. Me olimme yhteistyössä Itävallan kanssa niin, että tehtävämme oli sama jopa samoilla Oraclen välineillä (tosin heillä oli uudemmat ja paremmat versiot).


Ero johtui siitä, että suunnittelun ja protoilun metodimme oli JUURI SAMA, JOTA ME NYT SOVELLAMME TÄYDELLISESSÄ MATERIAALINJALOSTUKSESSA.


Huomaa, että elintarvikkeiden puskurivarastosysteemi on aivan sama asia kuin täydellinen materiaalinjalostus. Systeemi ostaa, varastoi, käsittelee, myy ja jakelee materiaaleja. Materiaali voi olla jätettä ja se voi olla viljan ylijäämää. Aivan sama, vain muuttamalla parametreja ja luokituksia, tehtävä on sama.


Tänään olemme paljon kokeneempia niin, että voimme tuottaa tulosta vielä paremmin ja vielä nopeammin.
Snow Lotus®, Material Refinery™ ,  Total Material Refinery™, Material Refining ™, Total Material Refining ™ and Totally Refined Material™ are trademarks of Lasse I. Laaksonen, Helsinki, Finland
Tyrannosaurus® is a registered trade mark of BMH Ltd
Kompogas® is a registered trade mark of Axpo Holding AG.
Biorefining is Bioste Ltd's trademark.

Note that trademarks and their ownerships may change. Please, verify any changes of trademarks and their owners by using Google search or national and international trade registry data bases.

© Copyright 2013-2014  Lasse I. Laaksonen - All rights reserved, copying forbidden; in references, please show this copyright clause entirely
Any permissions available by arrangement thru
lassella@hotmail.fi